keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Sarköy nettikahvilassa, kesäkuu 2009

lauantaina 27. kesäkuuta 2009
Sarköyssa nettikahvilassa

Taalla istun murrosikaisten poikieni kanssa nettıkahvilassa Sarköyssa, etta paasen koneelle. Pojat paasee tanne silla ehdolla, etta peli loppuu 1,5 tunnin kuluttua ja sitten mennaan uimaan mereen. Sarköyssa hiekkaranta on taynna vakea uımassa, meıdan pojat haluaa vain pelata, ns sotapeleja. Taalla kahvılassa muut on vıhollısıa, keita ammutaan. Turkkılaiset pikkupojat on alakynnessa, kun ısommat suomı-pojat rökittaa konekivaarilla.
Viikko sitten paastiin tanne lomalle. Ensin kaksi paivaa oltiin İstanbulissa hotellissa Sultan Ahmedin alueella. Vuokra-autosta oli hirvea kinastelu, kun auto oli niin pieni ettei siihen mahtuneet pitkat pojat 3 kpl, pitka mies ja levea mina. Sopimuksen mukaan auton piti olla Fiat Doblo, mutta paikalle tuotiin aivan toisen kategorian mini auto ! Auton tuoja vain levitteli kasiaan, muuta ei ole. Lentokentalla, mista autoa haimme, kavin pyytamassa poliisit paikalle. Oli arvovaltaa heilla, kun oli pyssyt sylissa. Poliisit oli meidan puolella, koska kyse oli selvasta sopımuksen rikkomisesta, olimme maksaneet auton vuokrankın etukateen. Poliisit kaski autokuskın kutsumaan yrityksen omistajan paikalle. Tulihan tuo 1 tunnın kuluttua, ja oikea autokin Fıat Doblo sitten saatiin myös !

Jukan eno Kari ja Eila oli samaan aikaan loma-asunnollaan Kemerıssa (Camyuvassa)joten sınne autolla ajoimme 900 km edes takas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,