keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kuvia puhelimella, elokuu 2009

keskiviikkona 12. elokuuta 2009
Kännykkäkuvaajan matkassa


Päivän viimeiset uimarit palaa rantaan

Suosittelen jokaiselle kameralla varustetun puhelimen hankkimista. Olen käyttänyt Nokia E51:n puhelimeni kameraa viime syksystä lähtien. Sain puhelimen lahjaksi mieheltäni ja se kuului ilmaisena sopimaamme puhelinpakettiin. Jokin aika sitten kerroin, miten laadukkaita kuvia saa järjestelmäkameralla. Nyt puhelimeni kuvaustoimintoa voin kehua riittävän hyväksi kotitarpeisiin. Kuvan laatu ei



mielestäni ole pääasia. Puhelimella laiska kuvaava saa tilannekuvia, mitkä ovat riittävän hyviä paperikuvien teettämiseksi, vai vaikka omaan blogiin siirrettäväksi. Tärkein pointti on, että puhelin on aina matkassa, eikä kuvaustilenteet jää sikseen käyttämättä.


Pimeässsä puistossa ufot ajavat takaa toisiaan.

Jatkuvan käytettävyyden ansiosta, myös erikoiset tilanteet ja kokemukset tulee ikuistettua puhelimen muistiin. Kuvausaiheitten kynnys on mahdollisimman matala, ja kuvattaviksi tulevat arkisemmatkin kohteet ja tekemiset. Vaatimattomien kuvien merkitystä ei pidä unohtaa. Nyt kun katsomme esivanhempiemme vanhoja kuvia heinäpellolta, tai työn äärestä, on arjen unohtuneet tekemiset kaikista mielenkiintoisempaa ihmeteltävää.



Myös satunnaiset luonnon oikut ja tunnelmat tulevat helposti ikuistetuksi puhelimella.
Nämäkin kuvat tulin ottaneeksi auringonlaskun aikaan ja illan viimeisinä tunteina kävelyiltämme Haapsalusta.




Omituinen TV puistossa
Lähettänyt Annu klo 2:04 1 kommenttia
Tunnisteet: Virossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,